Velkommen til Hair by Diaskov.

Her finder du en lille oase i hjemlige omgivelser.

Som kunde vil du have min fulde opmærksomhed. I fællesskab gennemgår vi dine ønsker og eventuelle spørgsmål. Jeg fordyber mig i mit håndværk og kæler for detaljer. Dermed ikke sagt at jeg ikke kan arbejde hurtigt i situationer hvor tålmodigheden ikke er så stor, eller tiden lidt knap. Jeg kan bare godt lide, at give mig den tid der er brug for.

Jeg forventer ikke at mine kunder skal snakke om alt og intet mens de sidder i stolen hos mig. Her er plads til at koble fra og slappe af, eller klare et par mails, hvis det er det der er behov for.
Alle er velkomne her!

Mit navn er Dia.
Jeg er udlært frisør i februar 2010. (4-årig uddannelse)
I 2016 tog jeg et kursus i sukker- og voksbehanling.

Jeg har valgt at være selvstændig på deltid. Jeg holder åbent 3-4 dage i ugen, i dagtimer, her i min opstart.
Det er muligt at sende et ønske, om en tid uden for skrevne åbningstider. Skriv da en besked til mig på sms, Instagram eller Facebook.


Praktisk info:
Som skrevet er det en lille oase i hjemlige omgivelser. Derfor er det ikke muligt at hele den store familie kommer med og kigger på. Der kan være max 1-2 med på sidelinjen indenfor. Der er dog mulighed for en lille spadseretur til hav og enge i nærområdet.

Parkering med bil er muligt i indkørsel. Holdes der ude på vejen, foran bøgehækken, bedes du parkere tæt på hækken, så andre der skal ned ad vejen kan passere problemfrit.

Ved ankomst, meld gerne du er her. Jeg ser helst at du som kunde venter med at komme ind til jeg har afsluttet igangværende behandling. Det giver mere ro for kunden i stolen.
Der kan selvfølgelig forekomme undtagelser, ved storm, regn og andet, såkaldt, dårligt vejr.

Jeg glæder mig til at tage imod dig, i min lille oase.De bedste hilsner Dia.


Trustpilot